Mandal Kjøleservice gjør endringer i organisasjonen

Frank Ådne Pedersen blir leder for Marked & Innkjøp og Even Røsstad blir selskapets nye Daglig Leder.

Markedet er i endring og vi får stadig forespørsler fra nye og spennende markeder.

Når vi nå gjør dette er det for å møte nye utfordringer og endringer i dagens marked, og samtidig utnytte egenskapene vi besitter på best mulig måte, sier Jan Kåre Skeie som er selskapets eier.

– Jeg er veldig glad for at Frank og Even har tatt denne utfordringen med å lede disse virksomhetsområdene. Begge kjenner selskapet godt, og de har kapasiteten og kompetansen vi trenger for å lykkes med å bygge vår merkevare og øke salget i markedene hvor vi finner våre kunder.

Frank Ådne Pedersen var også ansatt i selskapet i perioden 2006-2010, da for å hjelpe til med å få struktur på et travelt lite selskap med 7 ansatte. Finnmarkingen som er tidligere studiekompis av Jan Kåre Skeie har med unntak av sine to perioder i Mandal bodd i Stavanger siden 1991 og har over 35 års erfaring fra kuldebransjen.

Even Røsstad ble ansatt våren 2022 og kom fra Kruse Smith Entreprenør hvor han hadde vært i 19 år, og de siste årene leder for egenproduksjon i Agder og Vestfold-Telemark. Han startet i selskapet som leder for prosjektavdelingen og etter en omorganisering høsten 2022 fikk rollen som leder for operasjonell drift, samt økonomi.

Even har entreprenørbakgrunn og har tatt utdanning ved Fagskolen i Agder, samt startet et utdanningsløp på Handelshøyskole ved UiA innenfor ledelse og styring i 2019 med mål om å ferdigstille en Excecutive MBA i løpet av noen år.

Selskapet teller nå nesten 40 ansatte og omsatte for over 150 MNOK i 2022.

– Jeg ser lyst på fremtiden for Mandal Kjøleservice AS, sier Even Røsstad. Vi har hatt stor vekst de siste 2-3 årene og har med oss en fantastisk gjeng med ansatte som skal få lov til å utvikle seg videre og jobbe med våre produkter, profil og merkevare.

Vi er løsningsorienterte og samskapende for våre kunder, og har med oss markedets beste leverandører på alt vi leverer.

Vår visjon er å være en ledende og foretrukken samarbeidspartner på energi – effektive og praktiske løsninger.

Mandal Kjøleservice leverer solide og bærekraftige løsninger, det være seg på kulde, ventilasjon, varmepumper, solcelleanlegg, energicontainere og andre energiløsninger som er høyt etterspurt i dagens marked.

– 2024 blir et spennende og utfordrende år og nå gleder vi oss til å ta med våre ansatte inn i nye lokaler her på Doneheia i Mandal i Q1-24.

Det nye bygget er på vei opp og i dette vil vi lage en utstilling med flere av våre produkter, samt legge til rette for kurs og kompetansehevning også for våre kunder, leverandører og samarbeidspartnere, sier Even og Frank.

LES OGSÅ


Mandal Kjøleservice bygger nytt kontor- og lagerbygg!
Ny fagarbeider – Thomas Bonden bestod fagprøven
BRG vil redusere energibruken med 75 prosent
Mandal Kjøleservice – Produkter

Email
Print