Svindland – Spekemat i Særklasse

Vi gratulerer Svindland med ny pølsefabrikk

F.v. Gründer og tidl. daglig leder Kjell Svindland, styreleder Knud Daugaard, og daglig leder Rune Svindland. 

22. juni 2017 var det offisiell åpning av Svindland`s nye pølsefabrikk på Sira, etter flere måneders byggeprosess. Mandal Kjøleservice har levert alt av kuldeteknisk utstyr, Svindland valgte her å investere i nytt komplett anlegg med fremtidsrettet og miljøvennlig CO2 som kuldemedie. Vi har levert komplett maskinrigg fra Advansor med chiller og pumpemodul for nedkjøling av isvann til alt av kjøl, fryserom er levert med DX CO2. Det er også levert komplett gjenvinning av varme fra anlegget, dette leverer forvarming av nærmere 3000 liter tappevann, i tillegg til varme for oppvarming av bygg. Gjenvinningsanlegget har vi sammen med Svindland utarbeidet søknad til Enova om støtte, og tilsagn til dette ble gitt.

Kuldeanlegg


Rørinstallasjon til isvann og elektroinstallasjon er levert sammen med Tratec Teknikken Flekkefjord, vi har også samarbeidet med Hjelleset Klima med leveranse av aggregat for tinerom. Prefab elementer til kjøle-, fryse-, klima-, og røykrom samt diverse produksjonsrom har vi levert sammen med Huurre AS. Det er også levert diverse dører og porter. Totalt er det montert flere tusen kvadrat med prefab elementer, deriblant fryserom med hele meter takhøyde.

Klimarom
Produksjon
Del av installasjon tappevannsgjenvinning


Selv om prosjektet har gått over flere måneder, har det vært ett veldig bra samarbeid med alle involverte firma, mye takket være hovedentreprenør Holm AS med byggeleder Tommy Hellestøl.

Mandal Kjøleservice vil takke for et flott oppdrag og gratulere Svindland AS

med ny flott fabrikk.

Email
Print