Tirsdag 20. august holdt Edgars Bakeri sitt avdelingsmøte hos oss i Stisdalsveien 7. På agendaen sto også produktpresentasjon og opplæring i vedlikehold av relevant utstyr som MKS leverer. Her ble det blant annet gitt opplæring på hvordan man kan vedlikeholde en isbitmaskin slik at man ivaretar viktige hygienekrav. Det ble også gjennomgått rutiner for renhold av plug-in utstyr kjøl/ frys for å oppnå lengre levetid og lavere energiforbruk og driftsutgifter.
Mandal Kjøleservice stiller sine lokaler gledelig til disposisjon for gode kunder og samarbeidspartnere, og det er ekstra hyggelig hvis vi kan bidra til at den hektiske hverdagen blir enklere ved at vi kan få anledning til å gi noen god veiledning og råd på veien. Korrekt og jevning vedlikehold forlenger ofte levetiden av blant annet kjøle- og fryseutstyr.
Takk til Per Ivans Catering for god oppvartning, og takk til Edgars Bakeri for å velge oss som vert for sitt avdelingsmøte – dere er hjertelig velkommen tilbake.
LES OGSÅ
Mandal Kjøleservice bygger nytt kontor- og lagerbygg!
Vi er valgt som leverandør av ny varmepumpe og kjølemaskin til Buen Kulturhus
BRG vil redusere energibruken med 75 prosent
Frank Wold Pettersen er ansatt som Leder Operasjonell Drift/COO hos oss