17. november åpnet Olav Thon dørene til byggetrinn 1 i nye Sørlandsenteret. Blant butikkene finner vi Coop Obs som flyttet inn i nye lokaler. Vi har hatt gleden av å levere alt av kuldeteknisk utstyr samt montasje av dette. Dette er til nå vårt største prosjekt, og det kan nevnes at vi har lagt i overkant av 2000 meter rør.

 

obs m ferskvaresjef
Her er ferskvaresjefen John Tore - han ser godt fornøyd ut!

 

Coop Obs v/Forbrukersamvirket Sør valgte å gå for kuldeanlegg med miljøvennlig CO2 som kuldemedie. Vi har levert 2 stk transkritiske CO2 booster anlegg som er bygget av Advansor i Danmark, samt varmegjenvinningsanlegg som tilbakefører spillvarme fra systemet til ventilasjonsanlegg for oppvarming.

Kjøle og frysedisker er levert fra Norpe, mens alt av kjøl/ fryserom er levert av Huurre. Det er også levert overvåkningssytem fra Iwmac som i tillegg til å logge temperatur i kjøle og frysedisker også logger hele maskinpark med ventilasjon.

Coop har også valgt å ha logging av strømforbruk til kuldeutstyret samt tilbakeført energi fra varmegjenvinning. Vi takker for tilliten og vil samtidig gratulere Forbrukersamvirket Sør/ Coop Obs med et flott nytt hypermarked.

 

Vakttelefon

For varmt
eller for kaldt?


Ring vår døgnbemannede
servicetelefon:


979 69 000


Bjørnar Ommundsen
Serviceleder

Kontoradresse

Mandal Kjøleservice AS
Doneheia 68
4516 Mandal
Kart >

Kontor: Tlf. 979 68 000
Åpent 08.00 - 16.00

Del denne siden Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på MySpace
Artikkelvisninger
214308


  krystall     krystall 

Web © Salit